Restaurering

Restaurering handler for det meste om å videreføre tradisjoner og bevare byggemetoder. Med restaurering menes det å bringe et bygg tilbake til den tidligere tilstanden den var i.

Dette vil være en tilbakeføring til opprinnelig stil eller så nært dette er mulig. Vi i Skjærhalden Bygg AS har lang erfaring innen restaurering av bygg, og har en lang portefølje av fornøyde kunder.

Vedlikehold av bygget

Over tid kan slitasje og skader forekomme, og det vil da være nødvendig med restaurering for å vedlikeholde bygget på best mulig måte. Dersom det utføres endringer på bygget som går utover restaurering, eller elementer legges til som ikke ville vært tilstede i originalbygget, bruker vi heller begrepet rehabilitering.

Lang erfaring innen restaurering

Skjærhalden Bygg AS har lang og bred erfaring innen restaurering i Østfold. Våre medarbeidere har sterk faglig bakgrunn og mange år med kunnskap og erfaring fra en rekke ulike prosjekter. Som medlem av Norges Byggmesterforbund er vi profesjonelle og yter god service til våre kunder. Ved å velge oss, kan du være sikker på at du jobber med en bedrift som strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd.

Kontakt oss dersom du ønsker en dyktig byggmester til restaurering!