Tilbygg

Mange familier opplever etter hvert at huset de bor i, blir for lite. Behøver du kanskje et ekstra soverom, vinterhage eller et bad? Enten det er et anneks, flere soverom eller en vinterhage du skal bygge, vil det lønne seg å engasjere en byggmester med bred erfaring. Skjærhalden Bygg AS kan bruke sin kunnskap for å møte dine behov og ønsker.

VINTERHAGE ELLER ANNEKS

Ved å bygge en vinterhage, kan du nyte et større areal av boligen året rundt. Her er det mulig å kjenne på følelsen av at man er ute, mens man har det lunt og godt. Andre finner det nyttig å bygge et anneks, slik at de kan ha hjemmekontor eller en ekstra TV-stue. Uansett hva du ønsker og hvilke behov du har, kan vi i Skjærhalden Bygg AS hjelpe deg. Vi arbeider året rundt, og ønsker å gjøre deg fornøyd. Vi stiller oss også til rådighet dersom du trenger tips og råd fra erfarne fagfolk.

 
TOTALENTREPRENØR OG BYGGMESTER

Skjærhalden Bygg AS tilbyr sine tjenester som totalentreprenør og byggmester. Hos oss møter du erfarne tømrere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Skjærhalden Bygg AS har sentral godkjenning, hvilket kan spare deg tid og penger i søknads- og byggeprosessen.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan utrette for deg! Vi utfører snekkeroppdrag på Hvaler, Fredrikstad og omegn.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle