Nybygg av hytter

Om du ønsker deg en hytte i og omkring Hvaler og Fredrikstad, så kan Skjærhalden Bygg AS hjelpe til med å realisere hyttedrømmen. Vi har bygget hytter i mange forskjellige stilarter i dette området, og med erfaring i området som strekker seg tilbake til 1983 har vi blitt effektive på å ferdigstille hytter til avtalt tidspunkt.

Det er flere fordeler ved å velge oss til å bygge hytter i Hvaler og rundt Fredrikstad:

  • Vi en en totalentreprenør - du vil kun trenge å forholde deg til oss
  • Vi overholder alle byggtekniske standarder, og kjenner dette lovverket særdeles godt
  • Vi har over 30 års erfaring
  • Vi tenker miljøvennlig og bærekraftig
  • Vi ser muligheter der andre ser utfordringer

Vi er med andreord et godt valg for nybygg av hytter, og om du har spørsmål tar vigjerne en uforpliktende samtale eller befaring av tomt.


Rehabilitering av hytter

Mange ønsker seg hytter i vårt område, og mange velger ofte å anskaffe seg oppussingsprosjekter fremfor å kjøpe tomter. I slike tilfeller kan Skjærhalden Bygg bidra med rehabilitering av hytter.

Som byggmester og totalentreprenør kan vi stå for utbedring av alt fra fundament til taktekking, og vi vil alltid levere løsninger som overholder dagens byggtekniske krav. Vi gir gjerne råd om div. løsninger, men det er våre oppdragsgivere som bestemmer, og vårt mål når vi rehabiliterer hytter er å levere drømmehytten til våre oppdragsgivere.

Har du spørsmål om rehabilitering av hytter? Vi tar gjerne en uforpliktende samtale med deg!


Tilbygg og påbygg for hytter

Trenger du mer plass på hytta i forbindelse med en familieforøkning, har du et ønske om å kunne ha flere gjester på hytta, eller kanskje lage et bad på hytta.

Skjærhalden Bygg kan hjelpe til med både tilbygg og påbygg av hytter. Kort forklart er tilbygg å utvide hyttestørrelsen på tomteflaten, og ofte er dette søknadspliktig. Vi kjenner godt til hva man må søke om, og kan om ønskelig også være behjelpelig med byggesøknad for tilbygg.

Uansett om man ønsker et tilbygg til hytten, så er det smart å kontakte en byggmester tidlig i prosessen. Det er mange spørsmål som bør besvares før man setter i gang en slik prosess. Ønsker man f.eks. tilbygg gjelder ofte tilgang til eksisterende byggmasse, og hvorvidt dette vil ha noen påvirkninger.

Ved å engasjere en erfaren byggmester tidlig i prosessen, så kan man fort spare seg mye hodebry - og med over 30 år i bransjen har vi vært borti det meste. Vi ser også muligheter der andre ser utfordringer.

Ta kontakt om du vurderer tilbygg på hytte for en uforpliktende samtale eller befaring.