Hytter

Ønsker du deg en hytte i og omkring Hvaler og Fredrikstad?

Dersom du ønsker deg en hytte i og omkring Hvaler og Fredrikstad, kan Skjærhalden Bygg AS hjelpe deg med å realisere hyttedrømmen. Vi har lang erfaring med å bygge hytter i området, og er effektive på å ferdigstille hytter til avtalt tidspunkt.

Hytte på Hvaler eller i Fredrikstad

Det er et trygt valg å velge oss til å bygge drømmehytten din på Hvaler eller Fredrikstad:

  • Vi er en totalentreprenør og du vil bare trenge å forholde deg til oss

  • Vi overholder alle byggtekniske standarder og handler ut ifra lovverket

  • Vi har over 30 års erfaring

  • Vi tenker miljøvennlig og bærekraftig når det kommer til materialvalg og fremgangsmåter

  • Vi ser muligheter der andre ser utfordringer

Rehabilitering av hytter

Mange ønsker seg hytter i området rundt Hvaler og Fredrikstad, og velger ofte oppussingsprosjekter fremfor å kjøpe nye tomter. I slike tilfeller kan Skjærhalden Bygg bidra med rehabilitering av hytter.

Som byggmester og totalentreprenør kan vi stå for utbedring av alt fra fundament til taktekking, og vi vil alltid levere løsninger som overholder dagens byggtekniske krav. Vi gir gjerne råd om gode løsninger, men det er våre kunder som bestemmer. Vårt hovedmål ved rehabilitering av hytter er å levere drømmehytten til våre oppdragsgivere.

Tilbygg og påbygg for hytter

Hvis du trenger eller ønsker deg en større hytte, kan tilbygg og påbygg være en god og rimelig løsning. Skjærhalden Bygg kan hjelpe til med både tilbygg og påbygg av hytter.

Dersom du skulle ønske tilbygg på hytta di, må du søke kommunen om byggeløyve. Vi kjenner godt til søknadsprosessene, og kan være behjelpelige med dette om du ønsker det. Ved å engasjere en erfaren byggmester tidlig i prosessen, kan du spare deg for mye hodebry – og med over 30 år i bransjen har vi vært borti det meste. Vi ser muligheter, der andre ser utfordringer.

Kontakt oss dersom du ønsker å bygge hytte i Østfold – vi kan hjelpe deg!