Tilbygg

Mange familier opplever at huset de bor i etter hvert blir for smått. Flere familiemedlemmer kommer kanskje til, eller barna ønsker hvert sitt soverom. Enten det er anneks, flere soverom eller en vinterhage du skal bygge, vil det lønne seg å engasjere en byggmester med bred erfaring som kan bruke sin kunnskap til å møte dine behov og ønsker.

Ved å bygge en vinterhage kan du nyte et større areal av boligen året rundt. Været i Norge kan være ustabilt og det er da fint å kunne være under tak om regnet skulle dukke opp uanmeldt en sommerdag. Det kan også være koselig å sitte under ett pledd her på høsten å drikke en varm kopp te. Andre finner det nyttig å bygge et anneks slik at de kan ha hjemmekontor eller kanskje en ekstra TV-stue for barna når de blir eldre.

Skjærhalden Bygg AS tilbyr sine tjenester som totalentreprenør og byggmester. Hos oss møter du erfarne tømrere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Skjærhalden Bygg har Sentral Godkjenning, hvilket kan spare deg tid og penger i søknads- og byggeprosessen.

Ønsker du mer informasjon om tilbygg for bolig på Østlandet kan du ta kontakt med oss her hos Skjærhalden Bygg AS.