Rehabilitering av bygg på Østlandet

Drømmen om å bo i en bolig med nostalgisk preg er det mange som bærer på, men det å bo i ett gammelt bygg er ikke like praktisk som man kanskje har sett for seg. Det er også mange krav som stilles til bygg som skal brukes som helårsbolig eller fritidsbolig. Elementer som brannsikring, isolering og andre tekniske krav ligger nå til grunn for om bygg kan brukes til bolig.

Gjennom en rekke prosjekter har Skjærhalden Bygg AS tilegnet seg bred kunnskap når det gjelder rehabilitering av bygg. Vi vet hvordan vi kan gjøre et bygg brukbart og sørge for at det er i tråd med regler og foreskrifter for den bruk du tenker å utføre. Vår erfaring med restaurering i samtråd med nyere bygningsmetoder og teknikker gjør at vi kan tilby våre kunder et enestående resultat.

Rehabilitering av bygg kan sørge for at eksisterende bygninger kan brukes til nye formål. Det kan også være løsningen om gamle systemer forårsaker høyt energiforbruk. I dag er det flere tilfeller hvor ombygde skoler, sykehjem eller lignende er omgjort til flotte leiligheter. Slik kan byggene brukes lengre og få et nytt liv.

Ta kontakt med oss her hos Skjærhalden Bygg om du har spørsmål om rehabilitering av bygg på Østlandet.