Nybygg

Tenker du på å bygge et nytt hus, ny hytte eller kanskje en ny garasje?
Da kan du kontakte Skjærhalden Bygg AS, slik at vi kan hjelpe deg. Vi er totalentreprenør og kan utføre de fleste arbeidsoppgaver knyttet til nybygg. Vårt mål er å gjøre deg, som kunde, fornøyd, slik at din drøm blir realisert.

VI VELGER Å TENKE OG HANDLE MILJØVENNLIG

Når man bygger nytt hus, ny hytte eller en ny garasje, har man muligheten til å være mer miljøvennlig. Det er mulig å ta miljøhensyn både når det gjelder byggematerialer og måten bygget bygges på. Dette kan du spare mye penger på i fremtiden, når det gjelder strømutgifter.

 
TOTALENTREPRENØR I ØSTFOLD

Skjærhalden Bygg AS er en totalentreprenør og stiller gjerne opp for ditt prosjekt. Vi innehar sentral godkjenning, hvilket kan spare deg både tid og penger. Vi vet hvilke kriterier som må oppfylles under en uavhengig kontroll, og vi kan hjelpe deg med at disse kriteriene er oppfylt.

Nybygg utført av Skjærhalden Bygg
Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan utrette for deg! Vi utfører snekkeroppdrag på Hvaler, Fredrikstad og omegn.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle