Rehabilitering

Gjennom en rekke prosjekter har Skjærhalden Bygg AS tilegnet seg bred kunnskap når det gjelder rehabilitering av bygg. Vi vet hvordan et bygg kan gjøres brukbart og sørge for at jobben gjøres i tråd med gjeldende regler og forskrifter. Vår erfaring med rehabilitering i samråd med nyere metoder og teknikker, gjør at vi kan tilby våre kunder et enestående resultat.

EKSISTERENDE BYGG KAN BRUKES TIL NYE FORMÅL

Rehabilitering av bygg kan sørge for at eksisterende bygninger kan brukes til nye formål, og nyere teknikker for et lavere energibruk kan benyttes. I dag er det flere tilfeller hvor ombygde skoler, sykehjem eller lignende er omgjort til flotte leiligheter. Slik kan byggene brukes lengre og få gjort nytte i flere år.

 
VI TENKER OG HANDLER MILJØVENNLIG

Når man rehabiliterer en bolig, hytte eller en garasje, har man muligheten til å være mer miljøvennlig. Det er mulig å ta miljøhensyn både når det gjelder byggematerialer og måten bygget restaureres på. Dette kan du spare mye penger på i fremtiden, når det gjelder strømutgifter.

Hus med stilas rundt
Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan utrette for deg! Vi utfører snekkeroppdrag på Hvaler, Fredrikstad og omegn.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle