Taktekking

Å utsette vedlikehold på taket, kan forårsake omfattende skader.
Taktekking er et begrep som beskriver ulike jobber som utføres for å sikre at et tak fungerer optimalt. Taket skal sikre boligen og beboerne mot vind, nedbør, snø og annet vær. Er taket ditt gammelt, eller vil du forsikre deg om at taket er av de nyeste materialene?

REPARERE SKADER PÅ TAK

Tak er en ekstremt viktig bestanddel av en bolig. Dersom man ikke vedlikeholder det tilstrekkelig, kan det forårsake skader som kan, i verste fall, koste deg millioner. Det er viktig å ikke vente for lenge med å reparere skader på tak. Om man passer på og tar tak i problemene så raskt som mulig vil det være billigere og enklere å fikse det som er galt.

FREMGANGSMÅTE FOR ARBEIDET

En taktekker vil først vurdere underlaget for taket og utføre diffusjonstetting. Dersom taket lekker eller ikke er godt nok isolert, vil taktekkerne våre kunne isolere, mekanisk forankre tekkinger og sørge for tekking av flatt tak, skrå- og buetak. Våre erfarne taktekkere vil kunne gi gode råd og utføre arbeid for å minske brannfare, hindre fukt og varmetap, i tillegg til å gjøre taket holdbart gjennom ulike klimapåkjenninger.

 

VI ER MEDLEM AV NORGES BYGGMESTERFORBUND

Skjærhalden Bygg AS sørger for at ditt tak holder god stand, og kan hjelpe deg dersom problemer oppstår. Hos oss møter du fagpersoner som har bred erfaring gjennom utførelse av en rekke ulike prosjekter og type bygg. Vi er også medlem av Norges Byggmesterforbund, hvor vi må oppfylle ulike krav for å kunne være medlem. Du kan være trygg på at ditt tak monteres av en bedrift som har lang erfaring innen taktekking.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan utrette for deg! Vi utfører snekkeroppdrag på Hvaler, Fredrikstad og omegn.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle